Les pilotes irrompibles

Abans, quan a un cadell li feien mal les dents se li recomanava que se li donés una sabata vella perquè hi jugués. A poc a poc, els propietaris van anar entenent que aquesta no era la millor opció perquè generalitzaven i aprenien que TOTES les sabates eren “mossegables” i causaven estralls. Llavors, a algú se li va acudir  donar-los “joguines” com pilotes de tenis però  eren perilloses i de seguida es trencaven. Ara ens trobem davant d’una “tercera generació” de joguines canines aptes per cadells i adults que no només serveixen per entretenir sinó que eviten alguns trastorns de conducta provocats per l’avorriment i fins i tot milloren la cognició del gos!

Una d’aquestes joguines són les pilotes irrompibles. Construïdes amb un plàstic flonjo però resistent són molt agradables de mossegar però alhora suficientment fortes com per deixar-les al gos durant hores. Poden fer-se servir amb el mundialment conegut joc “d’anar a buscar la pilota” o bé omplir-les per tal que el gos s’hagi d’esforçar a treure el menjar per algun dels dos orificis.

Us puc assegurar tres coses:
– Encara no he trobat cap gos al qual no li agradi. Fins i tot els gossos més primmirats mostren interès per aquesta pilota: no és tan dura com un kong ni tan avorrida com una simple pilota!
– Són irrompibles. Us ho poden confirmar les mandíbules de Malinois o de Rottweilers que les han provat (“working-dog-proof!”). 
– Proporcionen infinites hores d’entreteniment al gos però, sobretot, de descans al propietari. Hi ha alguna cosa més meravellosa que arribar a casa cansat de treballar i trobar-te el teu gos mossegant, feliç i content, la seva pilota irrompible?  

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure’ns a lladruc@hotmail.com  🙂

Deixa un comentari

13 comentaris

  1. Jo vaig veure la Monique de Roeck treballar amb aquestes pilotes, i dono fe de la seva eficàcia. Una d’aquestes pilotes va aconseguir que un gos reactiu s’entretingués fent-la rodar i traient-ne els premis de l’interior mentre un altra gos es passejava davant seu. També hi havia un altra gos que quan entrava a l’aula es posava a lladrar sense parar, … fins que li van donar una d’aquestes pilotes i el gos va trobar quelcom millor a fer. Els entreté, els calma, els concentra en una activitat, … i a més són molt fortes!! Bona recomanació Roser!!

    Respon
  2. Doncs si que semblen una molt bona idea… em sembla que x la propera comanda te’n demanarè alguna 🙂

    Respon
  3. molt original Es podrien fer servir-aixó si mes petites per nens….

    Respon
  4. La veritat és que inicialment jo em mostrava bastant escèptica però després de veure els resultats en gossos de totes mides no puc deixar de recomanar-les!

    Respon
  5. Cristina

     /  Octubre 22, 2009

    Un plaer haver descobert aquest lloc!
    Passarà als meus favorits sens dubte ;D

    Per cert, la Cendra és preciosa!!

    Respon
  6. Cristina,

    Benvinguda al blog! També pots mirar la nostra web http://www.lladruc.com, l’estem renovant però ja es poden veure bona part dels continguts.

    Una abraçada,
    Roser.

    P.D- Gràcies pel “piropo” a la Cendra! 🙂

    Respon
  7. Cristina

     /  Octubre 27, 2009

    Per cert! Aquestes pilotes, les veneu vosaltres?

    gràcies!

    Respon
  8. la Shanti ja te la seva piloteta irrompible… i no la deixa anar ni de casualitat, es tot un exit!!! 😀

    Gracies! 🙂

    Respon
  9. Hola Cris!

    Celebro que li agradi, aquestes pilotes són un dels millors descobriments que he fet mai!
    Una abraçada ben forta per tots!
    Roser.

    P.D- M’envies alguna foto de la Shanti o la Runa per penjar-la a la web?

    Respon
  10. avui mateix t’envio les fotos de les meves peques 😀

    Respon
  1. L’èxit de les pilotes irrompibles « Lladruc
  2. Parte médico | Lua Gatchan y Elwood Slump
  3. SOS! Tindré un cadell, què necessito? | Lladruc

Deixa un comentari